Salarisadministratie

Wilt u uw werknemers belonen zoals afgesproken is in hun  arbeidsovereenkomst? En wilt u weten wat uw loonkosten hierbij zijn? Welke gevolgen zijn er verbonden aan een loonsverhoging? En wat zijn de gevolgen van het toepassen van secundaire arbeidsvoorwaarden op het inkomen van uw werknemer?

Weet u welke wets- of CAO-wijziging invloed heeft op bijvoorbeeld het nettosalaris van uw medewerkers?
Wilt u uw medewerkers transparantie bieden op het gebied van hun beloning? En ze daarbij een helder inzicht te geven in hun vakantierecht?

Wij laten u graag zien dat het aannemen van personeel vaak de voordeligste oplossing is. En wat betreft de administratie? Die nemen wij voor u uit handen. Zo is het voor u ook nog eens de meest eenvoudige oplossing!

Bakker PSA biedt  u een totaalpakket van diensten op het gebied van personeels- en salarisadministratie en advies voor uw bedrijf.

Salarisadministratie? Ook daarvoor gaat u naar Bakker PSA

Samenwerken loont

Wij werken nauw samen met gerenommeerde accountants- en administratiekantoren. Wij zorgen er samen met uw accountant voor dat de loonkosten in uw (financiële) administratie verwerkt worden. U heeft hier geen omkijken naar! Informeer bij ons naar de mogelijkheden. 
Ook administratiekantoren en of accountants kunnen bij ons terecht om gebruik te maken van onze kennis op het gebied van personeels- en salarisadministratie.

Interim is ook mogelijk

Wij kunnen u tijdelijk ontzorgen. Bijvoorbeeld ten tijde van personeelstekort, ziekte, zwangerschapsverlof, of omdat u druk bent met de core business van uw onderneming.

Salarisadministratie? Ook daarvoor gaat u naar Bakker PSA
Ga naar de inhoud