Wat zijn de werkzaamheden van Gertine Bakker bij Bakker PSA?

Sinds de oprichting van Bakker PSA op 1 februari 2013 springt Gertine Bakker af en toe bij als receptioniste om er zo zorg voor te dragen dat we als Bakker PSA optimaal bereikbaar zijn. Daarnaast ga ik zo nu en dan mee op stap om foto’s te maken bij klanten, voor op bijvoorbeeld onze website.

Ik werk in het verpleeghuis als coördinator welzijn en welzijnswerker. Het contact met mensen, het zorg dragen voor je medemens en de dankbaarheid die je hiervoor terugkrijgt maakt dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.

Wat vind ik leuk om te doen in mijn vrije tijd?

Ik vind het heerlijk om te wandelen in de vrije natuur, ook heb ik veel hobby’s waarin ik mijn creativiteit in kwijt kan. Zo vind ik het erg leuk om te tekenen, bijvoorbeeld in mijn dagboek. Hierin beschrijf ik alles wat ik meemaak in mijn leven aan de hand van foto’s, tekstjes, quotes en tekeningen.

Gertine Bakker - Bakker PSA
Gertine Bakker - Bakker PSA

Wat vind ik belangrijk in het leven?

Ik ben erg zorgzaam en ik vind het belangrijk dat anderen zich goed voelen. Ondanks een aantal persoonlijke tegenslagen heb ik geleerd om positief in het leven te staan. Ik blijf nu kijken naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden.

Ga naar de inhoud