Erik Bakker - Bakker PSA

Wat zijn de werkzaamheden van Erik Bakker bij Bakker PSA?

Op 1 februari 2013 is Erik Bakker met Bakker PSA gestart. De keuze voor een eigen bedrijf starten zit denk ik voor een groot gedeelte in je genen. Als kind ben ik opgegroeid in een echt ondernemersgezin. Van daaruit heb  ik meegekregen dat persoonlijke aandacht voor de klant altijd zorgt voor een langdurige relatie.

Ik kan dan ook echt genieten van mensen die door onze persoonlijke aanpak verder worden geholpen en daardoor het vertrouwen in ons als bedrijf hebben.

Binnen Bakker PSA heb ik de algemene leiding. Daarnaast zet ik mijn kennis en ervaring op het gebied van personeel en salarisadministratie in de breedste zin in.

Voor de start van Bakker PSA heb ik eerst een periode in de logistiek gewerkt en ben ik daarna overgestapt naar de salaris- en personeelsadministratie.
In dit vak heb ik eerst ervaring opgedaan bij een vleeswaren fabrikant en vervolgens ben ik 8 jaar in dienst geweest bij een accountant waarbij ik ook steeds meer van de advieskant heb gezien. Naast deze ervaring heb ik natuurlijk ook de nodige scholing gehad en blijf ik het vakgebied volgen.

Wat vind ik leuk om te doen in mijn vrije tijd?

Graag ben ik in de zomer buiten bezig in de tuin. Hier krijg ik echt weer nieuwe energie van en ik kan enorm genieten van de schoonheid die de natuur in zich heeft.

Ook ben ik actief in de damsport. Ik speel inmiddels al 25 jaar bij Damclub Ons Genoegen in Wapenveld. Daarnaast fiets ik veel, zowel recreatief als sportief.

Wat vind ik belangrijk in het leven?

Vanuit mijn jeugd heb ik het altijd leuk gevonden om zowel commercieel als dienstverlenend bezig te zijn. Als jongetje van 8 jaar oud vulde ik ‘s avonds al de voorraad van de marktkraam aan, zodat mijn vader en mijn oom de dag erna niet misgrepen.

Ik vind het belangrijk om bij mijn werkzaamheden niet alleen eurotekens te zien, maar ook mensen écht verder te helpen.
Wie of wat je ook bent, ik doe graag altijd mijn best. Dat geeft mij voldoening in mijn werk.

Erik Bakker - Bakker PSA
Ga naar de inhoud