Volg jij de opleiding HRM of Ad Management? En zoek je een interessante stage waarin je weer nét iets anders leert dan tijdens de lessen op jouw opleiding? Bij Bakker PSA leer je bijvoorbeeld welke CAO-wijzigingen er op de planning staan en wat dit voor invloed heeft op jouw klanten. Daarnaast leer je hoe je een arbeidsovereenkomst opstelt en welke onderdelen hierin noodzakelijk zijn.

Wat ga je doen?

Elke dag doe je weer wat anders. Dit komt omdat wij voor ruim 250 klanten alle HR-taken en personeels- en salarisadministratie verzorgen. Zo help jij straks klanten met hun volledige salarisverwerking. Denk hierbij aan het nakijken en wijzigen van overuren, het opstellen van proforma ’s van nieuwe medewerkers en het verwerken van loonsverhogingen.

Naast de salarisadministratie denk je mee met HR-gerelateerde vraagstukken. Onze klanten hebben geen HR-afdeling, dit onderdeel verzorgen wij namelijk helemaal voor ze. Twijfelt een klant over welke sollicitant hij het beste zou kunnen aannemen? Dan geef jij jouw advies! Of heeft een andere klant een hoog verzuimpercentage en weet hij niet hoe hij dit omlaag brengt? Ook hierin mag jij een plan opstellen en dit advies aan de klant geven. Naast bovenstaande onderwerpen zijn er nog meer projecten wat je zou kunnen tegenkomen bij Bakker PSA:

Natuurlijk zijn de bovenstaande taken bedoeld om jou een duidelijk beeld te geven van een stage bij Bakker PSA. Ben je geïnteresseerd in een bepaald onderwerp en wil je hier meer over leren? Geef dit zeker aan, dan gaan we op zoek naar een passend project!

Naast onze corebusiness personeels- en salarisadministratie houden wij ons ook bezig met financiële administratie en particuliere dienstverlening.

Dit ben jij!

Waarom zou je bij Bakker PSA stage willen lopen?

Ten eerste is Bakker PSA een goede keus voor jouw stage als je jouw kennis wilt verbreden. Je kan hier zonder twijfel veel nieuwe dingen leren die je nóg meer vormen tot een professional in jouw vak! En lees daarnaast de volgende voordelen maar eens door:

Praktische info

Contactpersoon: Erik Bakker, eigenaar
Locatie: Rondweg 32, 8091 XB Wezep
Telefoon: 038 303 0276
Mail: info@bakkerpsa.nl
Aantal medewerkers: 8