Jij ziet het als een uitdaging om verschillende HR-projecten op te pakken. Denk hierbij aan het opstellen van o.a. arbeidsovereenkomsten en het implementeren van nieuwe HR-processen. Je vindt het leuk om met klanten in gesprek te zijn en ze te helpen met al hun vragen op het gebied van personeel. Daarbij weet jij onze klanten te voorzien van (juridisch) advies op het gebied van personeel. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij vast de enthousiaste HR-medewerker die wij bij Bakker PSA zoeken!

Over Bakker PSA
Bakker PSA biedt verschillende diensten aan door middel van persoonlijke, servicegerichte aandacht. Zo verzorgen wij de salarisadministratie van ruim 300 klanten. Van bedrijven met maar 1 medewerker, tot aan bedrijven waar zo’n 50 medewerkers in dienst zijn! Daarnaast pakken wij verschillende HR-vraagstukken op, zoals het invoeren en begeleiden van functionering- en beoordelingsgesprekken, opstellen van arbeidsovereenkomsten en het schrijven van personeelshandboeken. Los hiervan verzorgen wij ook financiële en particuliere administratie.

Wat ga je doen?

Als HR-medewerker bij Bakker PSA ben je eigenlijk de HR-medewerker voor zo’n 300 klanten! Onze klanten hebben vaak geen HR-afdeling en komen dus bij ons terecht met al hun vragen op het gebied van personeel. Hierdoor heb jij een afwisselende planning. Zo help je de ene klant met het opstellen van een arbeidsovereenkomst voor een nieuwe medewerker, en geef je de andere klant een advies op het gebied van het aannemen van een expat.

Een aantal andere voorbeelden van jouw werkzaamheden als HR-medewerker:

Dit ben jij!

Jij vindt het leuk om soms zelfstandig-, en soms samen te werken met jouw collega’s. Ook ben je graag in contact met klanten en is dienstverlenend een eigenschap die goed bij jou past. Je gaat nauwkeurig te werk en verliest het overzicht niet tussen alle verschillende taken en klanten! Tussen deze twee laatsten kan jij snel en goed schakelen. Daarnaast zijn de volgende punten voor ons belangrijk:

Waarom zou je bij Bakker PSA willen werken?

Bij Bakker PSA vinden we ontwikkeling belangrijk. Wil jij je graag ergens in verdiepen? Door bijvoorbeeld een opleiding te volgen. Of wil je jouw takenpakket uitbreiden met werkzaamheden die jou leuk lijken? Laat het ons zeker weten. Daarnaast bieden wij de volgende voorwaarden:

Praktische info

Contactpersoon: Erik Bakker, eigenaar
Locatie: Rondweg 32, 8091 XB Wezep
Telefoon: 038 303 0276
Mail: info@bakkerpsa.nl