Jij werkt graag aan administratieve taken zoals het opstellen van facturen, het controleren en doorvoeren van cao-wijzigingen en het beheren van personeelsdossiers van verschillende klanten. Daarnaast vind je het leuk om met klanten in gesprek te zijn en ze te helpen met al hun vragen. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder want dan past deze vacature vast goed bij jou!

Over Bakker PSA
Bakker PSA biedt verschillende diensten aan door middel van persoonlijke, servicegerichte aandacht. Zo verzorgen wij de salarisadministratie van ruim 300 klanten. Van bedrijven met maar 1 medewerker, tot aan bedrijven waar zo’n 50 medewerkers in dienst zijn! Daarnaast pakken wij verschillende HR vraagstukken op, zoals het invoeren en begeleiden van functionering- en beoordelingsgesprekken, opstellen van arbeidsovereenkomsten en het schrijven van personeelshandboeken. Los hiervan verzorgen wij ook financiële en particuliere administratie.

Wat ga je doen?

Als Administratief Medewerker bij Bakker PSA voer je verschillende administratieve werkzaamheden uit. Dit voornamelijk op het gebied van financiële- en personeelsadministratie. Ook zal jij verantwoordelijk worden voor onze social media en de nieuwsbrieven. Een opsomming van een aantal taken die jij in de toekomst gaat doen:

Genoeg variatie in jouw takenpakket dus! Merk je tijdens jouw dienstverband bij Bakker PSA dat je ook geïnteresseerd bent in andere werkzaamheden? Of dat je toe bent aan meer uitdaging? Maak dit vooral bespreekbaar. We kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Dit ben jij!

Jij vindt het leuk om soms zelfstandig-, en soms samen te werken met jouw collega’s. Ook ben je graag in contact met klanten en is dienstverlenend een eigenschap die goed bij jou past. Je gaat nauwkeurig te werk en verliest het overzicht niet tussen alle verschillende taken en klanten! Tussen deze twee laatsten kan jij snel en goed schakelen. Daarnaast zijn de volgende punten voor ons belangrijk:

Waarom zou je bij Bakker PSA willen werken?

Bij Bakker PSA vinden we ontwikkeling belangrijk. Wil jij je graag ergens in verdiepen? Door bijvoorbeeld een opleiding te volgen. Of wil je jouw takenpakket uitbreiden met werkzaamheden die jou leuk lijken? Laat het ons zeker weten. Daarnaast bieden wij de volgende voorwaarden:

Praktische info Contactpersoon: Erik Bakker, eigenaar
Locatie: Rondweg 32, 8091 XB Wezep
Telefoon: 038 303 0276
Mail: info@bakkerpsa.nl