Wat zijn de werkzaamheden van Rachel Horst bij Bakker PSA?

Hoi! Mijn naam is Rachel Horst, en ik werk sinds juli 2022 bij Bakker PSA als HR-adviseur. Hier zet ik mij voornamelijk in voor het uitbouwen van de HR-afdeling. Ik vind het leuk om klanten te voorzien van HR-advies en maatwerk. Denk hierbij aan het samenstellen van een personeelshandboek, het bemiddelen in werving en selectie, het invoeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken, het ontwikkelen van een vitaliteitsplan en het verminderen van personeelsverloop.

Dit zijn natuurlijk een aantal voorbeelden, maar ik ondersteun onze klanten graag in de breedste zin van het woord. Ik volg op dit moment ook de opleiding Human Resource Management op het Windesheim in Zwolle. Hier verwacht ik binnenkort mijn diploma te behalen! In de afgelopen jaren heb ik ontdekt dat mijn passie absoluut in de HR ligt.

Ik zet mij graag in voor zowel organisaties als haar medewerkers, om het maximale uit deze samenwerking te halen.

Rachel Horst - Bakker PSA
Rachel Horst - Bakker PSA

Wat vind ik leuk om te doen in mijn vrije tijd?

Één van mijn grootste hobby’s is voetbal. Ik voetbal in het damesteam van WZC, Wapenveld. Ik ben een fanatieke sporter, en kan mij dus voor de 100% inzetten tijdens een voetbaltraining of wedstrijd. Ondanks dat je natuurlijk ontzettend moe wordt van 90 minuten in het veld rondrennen, haal ik hier veel energie uit.

Naast het sporten besteed ik mijn vrije tijd het liefst samen met mijn familie en vrienden. Gezellig samen eten, een spelletjesavond, wandelen, schaatsen of in een bootje door Zwolle varen! Ik vind het allemaal super leuk om te doen.

Ook vind ik mezelf behoorlijk avontuurlijk. Ik reis graag, en heb nog een hele lijst met landen en steden die ik ooit nog een keer wil bezoeken. Daarnaast heb ik 4 maanden in Gambia gewoond voor de minor ‘Sustainable International Development’.
Hier werkte ik als vrijwillige projectbegeleider op de HR-afdeling van een middelbare school.

Wat vind ik belangrijk in het leven?

Voor de opleiding HRM heb ik de opleiding luchtvaartdienstverlener (Stewardess) gevolgd. Tijdens deze opleiding leerde ik om dienstverlenend te zijn tegenover gasten en klanten. Ik help graag anderen en hierbij vind ik het belangrijk dat mijn hulp van toegevoegde waarde is voor hen.

Ik ben optimistisch ingesteld, en problemen bestaan voor mij niet. Uitdagingen daarentegen wel. Ik ga graag uitdagingen aan en ben liever moe dan lui! En dat is een mooie eigenschap van Rachel Horst!