Wat zijn de werkzaamheden van Alida Smit bij Bakker PSA?

Ik ben Alida Smit en sinds 1 oktober 2021 werkzaam bij Bakker PSA als Officemanager en medewerker Personeel en Salarisadministratie.

Dat betekent dat mijn taken bij Bakker PSA heel gevarieerd zijn, wat het zo leuk maakt. Zo verzorg ik voor verschillende klanten hun salarisadministratie. Daarnaast houd ik mij bezig met het opstellen van contracten, ben ik het eerste aanspreekpunt aan de telefoon en verzorg ik allerlei activiteiten op ons kantoor.

Als iemand mij vraagt, wat vind je nou het leukste bij het uitvoeren van jouw beroep, dan zeg ik het liefst: “Van alles wat”, toch blijf ik het uitvoeren van werkzaamheden voor klanten met een tevreden resultaat het leukst. Door de variatie in werkzaamheden blijft mijn baan een uitdaging en leer ik iedere week wel weer iets.

Alida Smit - Bakker PSA
Alida Smit - Bakker PSA

Wat vind ik leuk om te doen in mijn vrije tijd?

Ik vind het samenzijn met mijn vriend, vrienden en familie heel belangrijk en doe ik erg graag. Gezellige borrels en etentjes! Daarnaast ben ik dol op shoppen, dus vind je mij in mijn vrije tijd met regelmaat in winkels of online! 😉
Ook vind ik het heerlijk om te bewegen. We hebben op dit moment een woning gekocht, wat echt een klushuis is, dus aan de beweging komen we wel, maar een stukje wandelen daarnaast vind ik ook heel fijn.

Wat vind ik belangrijk in het leven?

Ik vind het belangrijk om anderen vooruit te helpen. Het geeft mij een fijn gevoel, wanneer anderen tevreden en geholpen zijn. Deze achtergrond
draagt weer een extra steentje bij in mijn functie als Officemanager.

Ga naar de inhoud